Prova på!

13 mar, 2017

Afternoon Tea/frukostmöte och ”prova-på” KravXperts kurser. Det var så jag verkligen förstod att här vill jag vara, vilket bra koncept! 

Att få känna på kursen innan man bokar in sig på en av ”resorna”, som KravXperts kallar sina kurser, lite som att testa plagget i butik innan du köper det. Jag rekommenderar verkligen dig som går i tankarna och funderar på ifall du ska gå en av KravXperts resor, kom på en av våra ”prova-på” möten, testa konceptet och känn på, du kommer inte ångra dig och även om du inte väljer att gå en kurs sen, ja då har du åtminstone fått lite mer inblick och kunskap kring ämnet och dessutom fått äta lite smarrigt på vägen.
Nästa gång du har chansen att gå är den 26 april, läs mer här.

Vem är då jag som rekommenderar dig att komma på våra prova-på möten?

Sara heter jag och jag är helt såld på krav!
Jag startade min karriär inom IT på ett fiberföretag som 2nd line support, jag hjälpte kunder komma igång med fiber som det företaget jag jobbade för dragit in i deras hem och startade igång internet hos kunder och felsökte om något gick fel.
När jag kände att jag var klar med det lyfte jag mina vingar och började jobba för ett IT-konsult företag och skötte de administrativa delarna där kring konsulterna.
Jag passade även på att flytta till vårt grannland Norge och fortsatte jobba för samma företag där och växte mer som person och blev både ett språk och kunskap rikare.
Jag är ständigt hungrig på mer lärande så när jag såg att Nackademin hade en utbildning som hette Kravanalytiker nappade jag direkt. Att kombinera min administrativa sida från verksamheten och vara länken i mellan utveckling eftersom jag även förstår den tekniska biten var ju perfekt, att ha många bollar i luften och fungera som spindeln i nätet är min styrka!

KravXperts hittade mig i skolbänken när Kerstin var min lärare och jag erbjöds att göra min praktik hos dom, vilken ära jag kände. Dom är ju experter på krav, jag körde på som tåget och här är jag kvar nu efter att jag tog min certifiering i REQB och examen från yrkeshögskolan. DKA är min chans att fördjupa mig ännu mer i kravmetoder, modeller, agilt och verkligen bli en specialist ut i fingertopparna.

Välkomna att följa mig i min resa!

/ Sara