Kravnätet 22 februari

11 apr, 2017

Artificiell intelligens – Var det heta ämnet vi arbetade med på Kravnätet den 22 februari. Karl Dickson bjöd på en fantastisk inspirerande föreläsning om ämnet. För att fånga upp deltagarnas kreativitet efter föreläsningen så fanns det fyra stationer med olika frågeställningar som alla fick röra sig fritt emellan, konceptet Open Space. Stationerna berörde både nutid och framtid.

En kväll full av öppna dialoger och spännande reflektioner. Insikter om möjligheter och utmaningar.
Enligt min mening var det en superhärlig kväll med hög energi och att samtidigt få möjligheten att fånga upp allas tankesnurror gav en extra guldkant till kvällen.

Feedbacken vi fick tillbaka ”En av de roligaste kvällarna på Kravnätet” – Det är helt ovärderligt och nu har vi ett mål att alltid toppa det.

Mitt namn är Linda, snart är det dags för mig att kliva ut som konsult. Efter tre fullspäckade månader med otroligt mycket lärdom. Kunskapen som nu har landat i kroppen, kunskapen som snart kommer sätta sig i muskelminnet.

Jag kommer från en bransch där förändringar sker ständigt och att agera på en handvändning var en del av vardagen. En egenskap jag blivit rikare är att kunna fatta beslut snabbt och det anser jag ligger till min fördel inom krav. Telekom – en bransch där jag har fått möta människor från alla världens hörn. Där kom jag i första gången kontakt med kravarbete, utan att egentligen vara medveten om det.

Under min utbildning till diplomerad kravarkitekt har bitarna fallit på plats. 1+1 har blivit 2. Helt fantastiskt vad mycket kunskap man kan besitta och samtidigt inte ha någon aning om det.

Min tidigare arbetslivserfarenhet har skapat en ödmjukhet hos mig, då jag arbetat mycket med människor. En ödmjukhet som gör att jag är nyfiken inför varje möte med individen.