Afternoon tea 12 september kl. 16:00 - 17.30

    Startar: 
    2017-09-12 16:00
    Slutar: 
    2017-09-12 17:30
  • Stad: Stockholm
  • Adress: Drottninggatan 55

 

Skapa förändring via lärande - går det?
Ja - det går.

KravXperts använder Kunskapsresans koncept som är en kombination av självstudier och lärande via workshops och arbetsmöten. Behovet av lärare minskar, deltagarna blir sina egna lärare och får i stället en coach/handledare som stöd. Detta skapar bestående kunskap, motivation och engagemang.

Bästa sättet är att uppleva det själv.

Du får ett lättsamt och berikande material att läsa på innan frukostmötet. På själva mötet får du tillsammans med andra i små grupper om max sex personer delta i övningar och diskutera. Precis som på våra "riktiga" kunskapsresor.

Mötet är kostnadsfritt.

Du kan välja mellan följande spår;
Agila kravresan
Feedbackresan

Kom ihåg att skriva vilket spår du väljer när du anmäler dig.

Anmäl dig till detta event/kurs: