User story mapping - 20 mars kl 9-12

    Startar: 
    2018-03-20 09:02
    Slutar: 
    2018-03-20 12:00
  • Stad: Stockholm
  • Adress: Drottninggatan 55

Ovanstående datum avser första etappen i en kunskapsresa. Tid för etapp 2 bestäms av gruppen vid första mötet.

Kursen User Story mapping består av två kunskapsetapper som tillsammans ger dig kunskap om hur du med hjälp av en User Story Map kan gå från behov och krav till lösning och plan för release och utveckling. Genom User story mapping jobbar vi visuellt och aktivt tillsammans i teamet med våra krav för att bättre förstå och planera vår utveckling.

Utbildningen är för dig som till exempel jobbar i rollen produktägare, kravanalytiker eller kravledare i ett agilt team. Under kursen arbetar du aktivt med hjälp av övningar och samtal för att få prova på så många moment som möjligt.

För mer information om kunskapsresan User story mapping läs här.

Pris
9 400 kr per person exklusive moms


Anmäl dig till detta event/kurs:

Information från KravXperts
Läs mer om våra databehandlingsvillkor här